Home » Attraktiv arbejdsplads » God kaffe på arbejdspladsen giver glade medarbejdere
Kaffe på arbejdspladsen

God kaffe på arbejdspladsen giver glade medarbejdere

coffee
coffee
Foto: Pexels

Danskerne drikker i gennemsnit 4 kopper kaffe om dagen – og de fleste bliver drukket på kontoret. Men kaffe er ikke bare kaffe – medarbejderne sætter stor pris på god kaffe på arbejdspladsen.

I 2016 foretog Deloitte en rundspørge blandt 2.086 offentligt og private, hvor man kortlagde 39 forskellige personalegoder. Overraskende var den mest populære personalegode hverken en dyr eller omfattende løsning som sundhedsforsikring eller firmabil. Men derimod fri the og god kaffe på arbejdspladsen.

Kvalitetskaffe betaler sig

De senere års udvikling i kaffeindustrien og -forbruget har resulteret i, at vi er blevet langt mere bevidste om, hvilken kaffe vi hælder i os. Det kan altså godt betale sig for ledelsen at gå den ekstra meter, så der lægges energi i at vælge gode kaffebønner og en god kaffemaskine, fordi det kan gavne arbejdsglæden.

Kaffepausen samler arbejdspladsen

For kaffen er ikke kun noget, vi drikker for at holde energiniveauet oppe. En kop kaffe er også noget, man mødes om i køkkenet, et samtaleemne og sammenhold. Selvom det kan virke som en lille gode, så sender det et stort signal til medarbejderne om, at man sætter pris på dem. Det er med til at gøre arbejdspladsen attraktiv at være en del af.

Next article