Skip to main content
Home » Inklusion og diversitet » Anbefalet af fagfolk: Nem og effektiv smertelindring hjemme hos dig selv
Sponsored

Alsidig laserterapi er klinisk bevist til at helbrede sår og vævsskader, samt lindre akutte og kroniske smerter. I dag bruges den brugervenlige B-Cure Laser allerede på smerteklinikker, af fysioterapeuter og i sårplejen og nu også i tusindvis af svenske og finske hjem. Nu er den også tilgængelig i Danmark. Apparatet kan også lejes.

Læge Henrik Christensen i Simrishamn, Sverige, bruger en B-Cure Laser som behandling mod egne smerter og anbefaler den gerne til andre:

“Jeg har smerter pga. slidgigt i begge mine hænder, og her virker B-Cure Laser smertestillende. I min private lægepraksis anbefaler jeg den også til de af mine patienter, der gerne vil have et produkt, de kan bruge hjemme hos dem selv.”

B-Cure medicinsk laser 808 nm

Medicinsk laser (LLLT) stimulerer kroppens eget immunforsvar og styrker cellernes evne til at lede signaler. Laseren øger den naturlige produktion af kollagen og elastin – dét som kroppen skal bruge for at reparere vævsskade – og kroppens naturlige produktion af enzymer og endorfiner stiger. Der er ingen risiko for overdosering eller kontraindikationer, men behandlingen anbefales ikke ved kræftsvulster, i øjnene og i maveregionen hos gravide.

Der er udført tusindvis af kliniske forsøg med laserterapi, og resultaterne af 22 kliniske undersøgelser er blevet evalueret i Norge. Gennemgangen viste, at laserterapi lindrer smerter ved slidgigt – både på kort og lang sigt. Andre kliniske undersøgelser i forhold til akutte og kroniske smerter, sår, inflammationer, kæbespændinger, sportsskader og fibromyalgi viser de samme resultater.

Og brugerne af B-Cure Laser fortæller ens historier.

Læs flere brugerhistorier, få mere information og køb B-Cure Laser på: i www.sundhedsteknik.dk
tlf. +45 50 253 197

Nem og effektiv til brug derhjemme

Hilla-Maria Tennberg, der arbejder som sårplejer, bruger dagligt B-Cure Laser. “B-Cure Laser støtter vævets evne til forny sig selv og hjælper med at helbrede kroniske sår. Den er altså en god ’førstehjælp’ allerede i hjemmet, så smerter lindres, og man undgår, at skader bliver kroniske.”

B-Cure Laser kan bruges af hele familien. Laseren kan give ca. 30.000 behandlinger, og da den koster nogle tusinde kroner, koster hver behandling altså kun få øre.

Asta Jonasson, Gnesta: ”Jeg har fibromyalgi og har haft så forfærdelige smerter i hele kroppen, at jeg sad i kørestol i lang tid. Den værste smerte var i hoften, og lægerne kunne ikke hjælpe mig. Min mand så en annonce for B-Cure Laser, og vi besluttede os for at bestille én. Jeg har nu brugt den regelmæssigt, og det er utroligt, hvor stor en forskel den gør! Jeg er sluppet af med en stor del af smerten, har fået meget mere energi og er lykkelig.

Henrik Björses, Västerås ”Jeg mærkede smerter i mine fingre for første gang for 3,5 år siden. Først var det én finger, der gjorde ondt, men det er blevet værre hvert år, selvom jeg har forsøgt at lindre smerterne på forskellige måder. Stræk i fingre og hænder hjælper lidt, men det er stadig smertefuldt at holde fast om en hammer og slå til en golfbold. Jeg læste i en avis om B-Cure Laser, der kunne lindre smerter ved slidgigt i fingerled. Jeg bestilte en, og den virker! Knoerne er mindre ømme, og jeg kan slå med golfkøllen uden at bekymre mig om, at det gør ondt!”

Maylis Bäckman, Örnsköldsvik ”Jeg lider af kroniske nervesmerter efter en mislykket rygoperation. Smerten har påvirket min hverdag i lang tid, og jeg har smerter i hele venstre side af kroppen. Jeg så en annonce for B-Cure Laser og besluttede at give den en chance. Allerede efter to uger var smerterne så formindskede, at jeg købte min egen B-Cure Laser.”

Årets sundhedsprodukt 2022

Den finske avis – Beauty & Health – har udvalgt de 10 vigtigste sundhedsprodukter i 2022. B-Cure Laser er valgt som bedste apparat med begrundelsen: ”Allerede inden for en uge lindrede laseren smerterne ved slidgigt i fingrene. Takket være den er det muligt at sove igennem om natten.”

Next article